Keszthelyi Anna és Katona Dániel

Nagyon sok szép emlékünk kötődik a gimnáziumhoz, mert itt ismerkedtünk meg.

Keszthelyi Anna vagyok, Turizmus-Vendéglátás szakon vagyok végzős hallgató a Pannon Egyetemen. Mindenkinek ajánlani tudom, mert itt a tanárok nagyon lelkiismeretesek, és nagyon jó a hangulat a szünetekben és az órákon egyaránt. Az osztálytársaimmal is jó kapcsolatot ápoltam, az osztálykirándulások felejthetetlen élményt nyújtottak. Már az első napon nagyon sok új és kedves embert ismertem meg. Jelenleg Sümegen dolgozom a Művelődési Központban, mint rendezvényszervező-asszisztens.

Katona Dániel László vagyok, mérnökinformatikus. A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai karán vagyok mesterképzéses hallgató; ugyanitt szereztem Mérnökinformatikus Bsc-s diplomámat kiváló eredménnyel. Mindenkinek ajánlani tudom a tanári kar magas színvonalú, ám családias hangulatban tartott tanórái miatt.

Mindketten szeretnénk köszönetet mondani az elért sikereinkért a régi középiskolánknak, és az akkori oktatóinknak egyaránt, remélve, hogy a hivatásuk iránt érzett mély elkötelezettség a mai napig – és még sokáig – olyan erős marad, hogy mást is bátorítani tudnak.