Augusztus 31-én elérkezett a Kisfaludys gólyák számára az első nap új iskolájukban, a DÖK és osztályfőnökeik szervezésében egy élményekben gazdag Gólyanapon vehettek részt.

A reggeli gyülekező alatt már izgatottan várták, hogy megtudhassák, mi is vár rájuk ezen a napon. Szeidlné Lakos Éva intézményvezető asszony köszöntője után, osztályfőnöki órákon ismerkedtek meg osztályfőnökeikkel és osztálytársaikkal, ezt követően játékos sportvetélkedők zajlottak a tornateremben.

A testi egészség mellett, nagyon fontosnak tartjuk a lelki egészség védelmét is, így önismereti, közösségépítő játékokkal folytatódott a program. Ezt követően, finom ebéd várta a gólyákat a Kisfaludy étteremben.

A délután már az időjárás szempontjából is kedvezően alakult, hisz nyári melegben, szinte hőségben tettek látogatást a Sümegi Várban, a Pap család jóvoltából, ahol idegenvezetéssel egybekötve megismerhették a felújított vár történelmi múltját és jelenét is.

Összességében egy nagyon élménydús, interaktív közösségi napot zártak a résztvevők, testben és lélekben is felkészültek egy új fejezetre életükben.