Kenutúra- Badacsonylábdihegy

A DÖK tagjai immár hagyományosan minden tanév elején részt vesznek egy csapatépítő programon, közösségfejlesztés céljából, ahol többek közt az új, 9. évfolyamos DÖK tagok megismerkednek társaikkal, a DÖK működésével, szabályaival, jövőbeni terveivel.

Idén a badacsonylábdihegyi Ökoturisztikai Látogató Központ volt az úticél, ahova vonattal utaztak el. Szakvezetett kenu túra keretében megismerhették, bekalandozhatták a Balaton legnagyobb egybefüggő nádasának élővilágát. Gyönyörködtek a tájban, ismerkedtek a tó elképesztően gazdag élővilágával, és sok érdekességet is megtudhattak, amit a magyar tengerről tudni érdemes.

A kenu túrát követően, mivel az időjárás nagyon kedvező volt, strandoltak, illetve közösségfejlesztő-csapatépítő játékokban vettek részt a Balaton partján.

A Kisfaludy Sándor Gimnáziumban működő DÖK tagjai, Koronczi Melissza újonnan megválasztott DÖK elnök irányításával, nagyon motivált, agilis, tenni vágyó diákok, így a nap során sok tervet egyeztettek a tanévre vonatkozóan is, amellett, hogy fantasztikus élményben volt részük.