DÖK-elnökként rendkívül fontosnak tartom az iskolai rendezvényeket, hiszen ezzel közelebb kerülhetünk egymáshoz, emellett az iskolai éveink is több emlékkel zárulnak.

 

 

 

 

 

 

Koronczi Melissza hozta fel az ötletet, hogy jó lenne a mi sulinkban is megrendezni a No Backpack Day-t, nekem is nagyon tetszett az ötlet és már én is nagyon gondolkoztam a megvalósításán, hiszen már rengeteg iskolában megrendezték ezt a rendezvényt. Szerencsére az Igazgatónő nagyon rugalmas és így bele is egyezett a kezdeményezésünkbe, kiosztottuk a plakátok elkészítését, feladatokat és a tavaszi szünet előtti utolsó napon megrendezésre került a No Backpack Day, ami elég nagy sikert aratott. Ennek a napnak a célja a lazulás volt, utolsó nap pont erre volt szükségünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

Találkozhattunk rengeteg kreatív ötlettel, köztük: mosógéppel, halászhálóval, teherautóval és sorolhatnám.

Nagyon nehéz volt nyertes osztályt választani, hiszen mindenhol voltak kiemelkedő szereplői a napnak, az utolsó mindent eldöntő döntést az Igazgatónő hozta meg, ami azt jelentette, hogy a 9.c osztály nyerte meg a tortát, amit én készítettem el. Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó ilyesfajta kezdeményezés és bízunk benne, hogy még sok-sok ilyen élményben lehet részünk!

Szabó Gréti Gyöngyvirág
DÖK-elnök (11.c)