Get Adobe Flash player

Tallózó

Az intézményben a területileg illetékes gyermekjogi képviselő:

Makara Melinda
Fogadóóra helye, időpontja: Veszprém, Kossuth u. 10. 2. emelet 218-as szoba, minden
Munkaidőben elérhető telefonszáma:
06-20-4899-621
hónap első hétfő 13-15 óra között
E-mail: makara.melinda@obdk.hu
A JOGVÉDELMI KÉPVISELŐ AZ ORSZÁGOS BETEGJOGI, ELLÁTOTTJOGI, GYERMEKJOGI ÉS
DOKUMENTÁCIÓS KÖZPONT MUNKATÁRSA, AZ INTÉZMÉNYTŐL FÜGGETLEN SZEMÉLY
A fenti elérhetőségek sikertelensége esetén az OBDK zöldszáma hívható: 06/80/620-055

 

 

 

Belépés

Versenyek

X. Házi hangszeres versenyek

2017. február 14-én tartotta meg zeneiskolánk a már szinte hagyománnyá vált házi versenyének fúvós, valamint vonós megmérettetését. 

Bővebben...

 

VI. Veszprém Megyei és Regionális Zeneiskolások Szolfézsversenye

Tisztelt Igazgató Nő / Úr!
Tisztelettel értesítem Önt és a szolfézs tantárgyat tanító kollégákat, hogy
2017. március 4-én, /szombat/ 10 órakor
kerül megrendezésre a
VI. Veszprém Megyei és Regionális Zeneiskolások Szolfézsversenye

Bővebben...

 

Sümegi eredmények az ajkai furulyaversenyen

 

2016. március 22-én rendezték meg a X. Veszprém megyei furulya versenyt az ajkai zeneiskolában. Ezt a versenyt kétévente tartják meg, ahol szinte minden alkalommal képviseltetik magukat a sümegi zeneiskola növendékei is.

Bővebben...

 

Területi verseny a sümegi zeneiskolában

2015. március 7-én sikeresen megrendezésre került Sümegen az V. megyei és I. területi szolfézsverseny.

Az idén 25 éves zeneiskola már 5. alkalommal, kétévente ad otthont ennek a programnak, amelyet a Sümegi Zeneoktatásért Alapítvány hirdetett meg. Pál János, a Kisfaludy Sándor Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezető-helyettese elmondta, hogy Zala megyéből Nagykanizsa, Veszprém megyéből Balatonalmádi, Balatonfüred, Pápa, Sümeg és Veszprém zeneiskolásai vettek részt a versenyen. A sümegi zeneiskola tanárai fogadták a 31 diákot és kísérőiket, valamint a verseny lebonyolításában is segédkeztek. A feladatokról a szakmai zsűri gondoskodott. (Elnök: Rostetterné Nagy Rita, tagok: Nagyné Fülöp Zsuzsanna, Haui Lóránt.) A vetélkedőn a gyerekek szolfézsból, zeneelméletből és népdaléneklésből mérték össze tudásukat. A zsűri arany, ezüst, bronz oklevéllel és nívódíjjal jutalmazta a versenyzők felkészültségét.

A sümegi zeneiskolát képviselő Hertelendy Jázmin arany, Szabó Petra Nikolett ezüst oklevelet kapott. Felkészítő tanáruk Paukovics László. Minden résztvevő élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodott.

 

Jövőre regionális kamarazene versenyt szerveznek Sümegen, két év múlva pedig újra szolfézsversenyre várják a tehetséges fiatalokat.

Ebben a hónapban további programra várjuk zeneszerető vendégeinket: 27-én 19 órakor a zeneiskola diákjai és tanárai adnak koncertet a Wellness Szállóban.

 

IV. Veszprém Megyei Zeneiskolások Szolfézsversenye

Tisztelt Igazgató Nő / Úr!
Tisztelettel értesítem Önt és a szolfézs tantárgyat tanító kollégákat, hogy 2013. március 2-án, /szombat/ 10 órakor kerül megrendezésre a IV. Veszprém Megyei Zeneiskolások Szolfézsversenye.
A verseny célja: a szorgalmas és jó képességű növendékek megmérettetése, az élményszerű éneklés lehetőségének megteremtése, szereplési-versenyzési rutin megszerzése, a tanulók népdaléneklési kultúrájának fejlesztése, a megyében folyó szolfézsoktatás pedagógiai  eredményeinek bemutatása, a felkészítő tanárok szakmai kultúrájának fejlesztése. A versenyzőket szolfézs második osztálytól hatodikig lehet nevezni, évfolyamonként. A verseny egyfordulós, három részből fog állni: írásbeli, szóbeli és népdaléneklés. A verseny végén a háromtagú szakmai zsűri értékelést tart a növendékeknek és külön a felkészítő tanároknak.
A helyezett és díjazott tanulók nívó díj, arany, ezüst és bronz minősítésű oklevelet kapnak, a résztvevők iskolák és a minősítést nem nyert tanulók emléklapot. Mint rendező iskola kérjük a zsűrit, hogy a részvételről szóló oklevél és a nívódíj kiadásával csak rendkívül indokolt esetben éljenek
A versenyre a mellékelt nevezési lapon lehet jelentkezni. A versenyen minden résztvevőnek nevezési díjat kell fizetni, számla ellenében, átutalással. Igény esetén ebédet tudunk biztosítani (várhatóan 800.-Ft/fő), kérjük jelezni a nevezési lapon.
Nevezési díj: 1.500.-Ft/fő.
Jelentkezési határidő: 2013. február 8.

                     Versenyfeladatok       Jelentkezési lap    

A verseny helye:
Kisfaludy Sándor Iskola Alapfokú Művészetoktatási Intézményegység /Zeneiskola/ Sümeg, Mártírok útja 1-3. szám.

Mindenkinek sikeres felkészülést kívánunk!

Sümeg, 2012. november 6.

Tisztelettel:

Szeidlné Lakos Éva
igazgató

További információ: www.kisfaludy.hu;
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Monostori István igazgatóhelyettestől

87/550-010
30/699-4694

 
További cikkeink...

Digitális napló

Projektjeink

 

Új Széchenyi terv

 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

 

 

ESZA

 A projektek az Európai Unió támogatásával valósulnak meg.

 

 

 

Iskola a facebook-on

Kisfaludy- napok

Rendezvényünk támogatói:

OTP Bank Nyrt. , Hotel Kapitány Wellness, Flóri Virágsarok (Tér Anikó), Construct -  Ker. Kft, Polydekor, Darnay Kálmán Alapítvány, Szülői Szervezet, ÁB Aegon (Barcza Zoltán), Németh Óra-Ékszer, Sarvaly Zrt., Csepregi József vállalkozó, Sissy Fashion, Dekoltázs Kft., Vikória szépségszalon, Scotti udvarház, Magyar Posta, Raák Optika, Horváth Istvánné optika, Avantgárd Sportbolt, Vianni

Szabó Kerttechnika, Agrovilág, Írókéz, Zebra papírbolt, Fókusz, Semmelweis Gyógyszertár, Tip-top Divat, PSF Kft., Virágkuckó, Rita Szépségszalon, Schell, Heineken, Spar, Gasztro Betyár, Thirty’s Étterem, Huber Cukrászda, Tringli Szilveszterné ajándékbolt, Farkas Autósbolt, Cseh Károly-Italker, Euromédia, Schluss Autósbolt, Tutiparty, Farkas Béla, Tourinform-TDM, Videotéka, Oszkai Réka (Kamilla Kézművesbolt), Kustos Gabriella, Varga Kinga, Tóth Tamás, Idegennyelvi munkaközösség, Neuberger-Kovács Beáta, Kőbán Tamásné, Szabados Zsuzsanna, Bolla Sándor, Francia pékség, Czémán Imre, Darvastó Foglalkoztató Intézet, Bútor és Lakberendezési Diszkontáruház (Eőry Dénesné), Allianz Hungária (Molnár Judit), Nemes Húsbolt