Get Adobe Flash player

Tallózó

Az intézményben a területileg illetékes gyermekjogi képviselő:

Makara Melinda
Fogadóóra helye, időpontja: Veszprém, Kossuth u. 10. 2. emelet 218-as szoba, minden
Munkaidőben elérhető telefonszáma:
06-20-4899-621
hónap első hétfő 13-15 óra között
E-mail: makara.melinda@obdk.hu
A JOGVÉDELMI KÉPVISELŐ AZ ORSZÁGOS BETEGJOGI, ELLÁTOTTJOGI, GYERMEKJOGI ÉS
DOKUMENTÁCIÓS KÖZPONT MUNKATÁRSA, AZ INTÉZMÉNYTŐL FÜGGETLEN SZEMÉLY
A fenti elérhetőségek sikertelensége esetén az OBDK zöldszáma hívható: 06/80/620-055

 

 

 

Belépés

Operakaland

Reggel az idő kissé csípős volt, de mit is vár az ember októberben? A vonatunk fél hétkor indult és mindenki időben odaért, így rendben elindultunk Walter Katalin, Nagy Emília és Szili Zoltán kíséretében.

Egyszer kellett csak átszállnunk a Budapestre vezető úton, ami elég kényelmes utazást biztosított. Mikor odaértünk, meg kellett várnunk, míg Szili Zoltán tanár úr megveszi a metróra a jegyeket. Ez idő alatt egyik diáktársunk kölcsönkérte egy utcazenész gitárját és ügyesen eljátszott pár számot. Szóval nem unatkoztunk, és jó hangulatban telt a várakozás is.

Ezután tovább mentünk és beértünk az Erkel Színházba. Ott lepakoltuk a cuccainkat és pár perc várakozás után be is ülhettünk a nézőtérre. Mielőtt még elkezdődött volna az előadás, az egyik szereplő elmesélte nekünk, hogy milyen egy előadás, mik a közönséget összehozó elemek, és mikor lehet tapsolni az operaelőadás során. Az előadás egy átdolgozott mű volt "Figaro 2.0" néven. Sok vicces jelenet volt benne, de sajnos az egyik előadó meg is sérült az egyiknél. Volt egy szünet, mikor mindenki megebédelhetett. Mikor visszamentünk a 2. felvonásra, már megérkezett a beugró,helyettes  színész. Az előadás utolsó jelenetében pár nézőt is felhívtak a színpadra és "buliztak" egyet. Az énekesek hatalmas tapsot kaptak az opera végén.

A hazaút is zökkenőmentes volt. Összességében egy jó hangulatú színházlátogatásban volt részünk a fővárosunkban.

 

Albrecht Enikő, 12.A

Digitális napló

Projektjeink

 

Új Széchenyi terv

 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

 

 

ESZA

 A projektek az Európai Unió támogatásával valósulnak meg.

 

 

 

Iskola a facebook-on

Kisfaludy- napok

Rendezvényünk támogatói:

OTP Bank Nyrt. , Hotel Kapitány Wellness, Flóri Virágsarok (Tér Anikó), Construct -  Ker. Kft, Polydekor, Darnay Kálmán Alapítvány, Szülői Szervezet, ÁB Aegon (Barcza Zoltán), Németh Óra-Ékszer, Sarvaly Zrt., Csepregi József vállalkozó, Sissy Fashion, Dekoltázs Kft., Vikória szépségszalon, Scotti udvarház, Magyar Posta, Raák Optika, Horváth Istvánné optika, Avantgárd Sportbolt, Vianni

Szabó Kerttechnika, Agrovilág, Írókéz, Zebra papírbolt, Fókusz, Semmelweis Gyógyszertár, Tip-top Divat, PSF Kft., Virágkuckó, Rita Szépségszalon, Schell, Heineken, Spar, Gasztro Betyár, Thirty’s Étterem, Huber Cukrászda, Tringli Szilveszterné ajándékbolt, Farkas Autósbolt, Cseh Károly-Italker, Euromédia, Schluss Autósbolt, Tutiparty, Farkas Béla, Tourinform-TDM, Videotéka, Oszkai Réka (Kamilla Kézművesbolt), Kustos Gabriella, Varga Kinga, Tóth Tamás, Idegennyelvi munkaközösség, Neuberger-Kovács Beáta, Kőbán Tamásné, Szabados Zsuzsanna, Bolla Sándor, Francia pékség, Czémán Imre, Darvastó Foglalkoztató Intézet, Bútor és Lakberendezési Diszkontáruház (Eőry Dénesné), Allianz Hungária (Molnár Judit), Nemes Húsbolt