Get Adobe Flash player

Tallózó

Az intézményben a területileg illetékes gyermekjogi képviselő:

Makara Melinda
Fogadóóra helye, időpontja: Veszprém, Kossuth u. 10. 2. emelet 218-as szoba, minden
Munkaidőben elérhető telefonszáma:
06-20-4899-621
hónap első hétfő 13-15 óra között
E-mail: makara.melinda@obdk.hu
A JOGVÉDELMI KÉPVISELŐ AZ ORSZÁGOS BETEGJOGI, ELLÁTOTTJOGI, GYERMEKJOGI ÉS
DOKUMENTÁCIÓS KÖZPONT MUNKATÁRSA, AZ INTÉZMÉNYTŐL FÜGGETLEN SZEMÉLY
A fenti elérhetőségek sikertelensége esetén az OBDK zöldszáma hívható: 06/80/620-055

 

 

 

Belépés

Operakaland - Kultúrkaland

2016. október 04-én Budapestre utaztunk az Erkel Színházba. Puccini Bohémélet című operáját néztük meg, ami a szerelemről, a szeretett ember elvesztéséről szólt. A színészek végig olaszul énekeltek, de ez nem volt probléma, mert kivetítőn mutatták a magyar szöveget, illetve a házmestert játszó színész az előadás előtt elmondta, hogy mit fogunk látni. 

Úgy tűnt, övé a házigazda szerepe is, egy picit „ráhangolt” mindenkit az előadásra. A díszlet nagyon ötletes volt, kifejezően mutatta a korabeli bohém Párizst. A főszereplőkön kívül egy gyerekkórus is énekelt, ezzel nagyon mozgalmassá tették a felvonást, igazi karácsonyi vásárt varázsoltak elénk. Érdekes volt, hogy mennyire modernizálták a darabot a könnyebb érthetőség kedvéért, például az énekekben szereplő szerelmi zálog főkötő helyett egy kalapot használtak. Az opera végén az egész színház őrjöngött, fütyült és tapsolt. A színdarab mindenkinek nagyon tetszett.

Úgy gondolom, hogy ez a kirándulás a kulturális programon felül egy jó kis "csapatépítő" lehetőség is volt, hiszen négy különböző osztályból mentünk (9.Ny, 9.C, 10.A, 11.A), de a kirándulás végére megismertük egymást. A hosszú utazás, a sok nevetés, a szabad program délután szintén sok élménnyel gazdagított minket.

Digitális napló

Projektjeink

 

Új Széchenyi terv

 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

 

 

ESZA

 A projektek az Európai Unió támogatásával valósulnak meg.

 

 

 

Iskola a facebook-on

Kisfaludy- napok

Rendezvényünk támogatói:

OTP Bank Nyrt. , Hotel Kapitány Wellness, Flóri Virágsarok (Tér Anikó), Construct -  Ker. Kft, Polydekor, Darnay Kálmán Alapítvány, Szülői Szervezet, ÁB Aegon (Barcza Zoltán), Németh Óra-Ékszer, Sarvaly Zrt., Csepregi József vállalkozó, Sissy Fashion, Dekoltázs Kft., Vikória szépségszalon, Scotti udvarház, Magyar Posta, Raák Optika, Horváth Istvánné optika, Avantgárd Sportbolt, Vianni

Szabó Kerttechnika, Agrovilág, Írókéz, Zebra papírbolt, Fókusz, Semmelweis Gyógyszertár, Tip-top Divat, PSF Kft., Virágkuckó, Rita Szépségszalon, Schell, Heineken, Spar, Gasztro Betyár, Thirty’s Étterem, Huber Cukrászda, Tringli Szilveszterné ajándékbolt, Farkas Autósbolt, Cseh Károly-Italker, Euromédia, Schluss Autósbolt, Tutiparty, Farkas Béla, Tourinform-TDM, Videotéka, Oszkai Réka (Kamilla Kézművesbolt), Kustos Gabriella, Varga Kinga, Tóth Tamás, Idegennyelvi munkaközösség, Neuberger-Kovács Beáta, Kőbán Tamásné, Szabados Zsuzsanna, Bolla Sándor, Francia pékség, Czémán Imre, Darvastó Foglalkoztató Intézet, Bútor és Lakberendezési Diszkontáruház (Eőry Dénesné), Allianz Hungária (Molnár Judit), Nemes Húsbolt